600 de bransamente gratuite, pana la limita de proprietate

De cele mai multe ori, lucrările pentru branșarea la rețeaua de apă și canalizare sunt cele care îi descurajează pe mulți dintre cei care doresc să se conecteze la rețelele publice de utilități. Uneori, procedurile sunt greoaie, alteori, costurile pentru lucrările până la limita de proprietate sunt foarte mari.

Tocmai de aceea, am luat decizia de a realiza gratuit, fără costuri pentru dumneavoastră, aproximativ 600 de branșamente până la limita de proprietate, pentru a vă scăpa de grija acestor costuri și pentru a-i ajuta pe cei care doresc să se branșeze să o facă mai ușor. Pentru a beneficia de această facilitate, trebuie să depuneți la primăria Glina cererea de branșare, actul de proprietate, documentația cadastrală și să aveți la dumneavoastră actul de identitate.

Îmi doresc ca acest proiect să ajute cât mai mulți locuitori să se conecteze la rețelele publice de utilități, îmbunătățind astfel calitatea vieții în comunitatea noastră. De aceea, dacă întâmpinați dificultăți sau aveți întrebări, sunt aici pentru a vă ajuta.

Primar,
Tudor Ionut Razvan