Campanie de sterilizari gratuite a animalelor de rasa comuna (caini si pisici)

Maratonul vaccinărilor gratuite a animalelor de rasă comună (câini și pisici).

Cu toții ne dorim să trăim într-o comunitate civilizată, curată, prietenoasă și atractivă pentru cetățeni, iar acest lucru presupune si abordarea unui comportament responsabil față de animalele de rasă comună din gospodăriile noastre.

Campania de sterilizare gratuită demarată de Consiliul Județean Ilfov, prin Biroul pentru Protecția Animalelor, are scopul de a stopa înmulțirea necontrolată a animalelor fără stăpân. Ajutorul fiecăruia dintre noi este crucial în eforturile de a reduce numărul de animalelor abandonate, dar și pentru a diminua toate problemele asociate acestui fenomen.


Cu atât mai mult cu cât puteți beneficia de avantajele acestei campanii gratuite de sterizlizare, astfel încât grija finaciară nu mai este justificată.
Cei interesați se pot înregistra pentru o programare apelând numărul de telefon 0751.235.009. Începând cu data de 19 februarie, echipa de medici veterinari va efectua operațiile gratuite în comuna Glina, pe Strada Libertății 193, la Căminul Cultural. STERILIZAREA și MICROCIPAREA sunt singurele soluții pentru a preveni înmulțirea necontrolată a câinilor și a pisicilor, dar și abandonul acestora!