Dispensarul Medical Glina, centru de vaccinare împotriva COVID-19

Primaria Comunei Glina a început procedurile de avizare temporară a Dispensarului Medical Glina, din strada Libertății, nr. 320, ca Centru de vaccinare împotriva COVID-19. Măsura este luată în contextul pregătirii celei de-a doua etape a Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 103/2020.

‼ În etapa a doua pot fi vaccinați, în funcție de indicațiile vaccinurilor utilizate, locuitori ai comunei Glina cu risc ridicat de îmbolnăvire (adulți cu vârsta peste 65 de ani și persoanele aflate în evidența medicilor cu boli cronice, indiferent de vârstă), dar și persoane care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale pentru funcționarea instituțiilor statului.

‼ Medicii de familie le vor comunica celor care se vor putea vaccina în această etapă informațiile privind programarea la vaccinare.
Depine doar de noi să dăm dovadă de responsabilitate și să punem capăt cât mai curând acestei pandemii. Depinde doar de noi să revenim la normalitate, protejându-ne pe noi și pe cei apropiați. De aceea, sperăm ca numărul locuitorilor comunei noastre care vor accepta să se vaccineze să fie cât mai mare.
Pentru mai multe informații despre vaccinul împotriva COVID-19 și despre beneficiile campaniei de vaccinare puteți accesa https://vaccinare-covid.gov.ro/.