Comitetul Local pentru Situații de Urgență – măsuri de protecție împotriva infecției cu covid-19

Pe fondul creșterii riscului de infectare cu noul coronavirus și urmare a Ordinului DSU nr. 6754/26.03.2021 privind instituirea măsurii de carantinare zonală pentru comuna Glina, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a dispus o serie de măsuri pentru a restrânge, pe cât posibil, interacțiunea directă cu publicul în cadrul primăriei.

‼ Pentru obținerea unor documente (ex.: eliberarea unui certificat fiscal, eliberarea unor avize) sau pentru transmiterea unor sesizări ori a unor cereri către Primăria Glina, persoanele fizice sau juridice pot folosi cu încredere platforma

eConfirmare.ro.

‼ Prin eConfirmare.ro, 82 de cereri și sesizări ale dumneavoastră pot fi depuse online și vor fi soluționate mai rapid decât în situația în care vă adresați funcționarilor primăriei la ghișeu.

‼ Plata impozitelor și a taxelor locale se poate face prin intremediul ghiseul.ro, implementată la începutul acestui an. În doar 2 luni, de la integrarea comunei Glina în această platformă și până acum, peste 5⃣0⃣0⃣ de locuitori au folosit ghiseul.ro pentru plata obligațiilor către bugetul local.

‼ Depunerea solicitărilor la sediul primăriei, precum și plata impozitelor la ghișeul biroului de Taxe și Impozite se vor efectua doar în intervalul orar 08.00 – 12.00, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva infecției cu covid-19.

ℹ Informații:
Telefon: (021) 467-1214
Fax: (021) 467-1198
Email: contact@primaria-glina.ro

ℹ Servicii Online
https://bit.ly/3w8StmC

ℹ Plata taxelor online
https://bit.ly/31qsuJn

Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență

Descarcă documentul