Peste 5.200 de persoane s-au vaccinat până acum împotriva Covid – 19 la Centrul de vaccinare Glina

Peste 5.200 de persoane s-au vaccinat până acum împotriva Covid – 19 la Centrul de vaccinare Glina, cu serul produs de Moderna.
Cei care doresc să se imunizeze și să ajute la stoparea acestei pandemii care ne afectează de mai bine de un an trebuie să știe că Centrul de vaccinare din Glina, funcțional din 15 martie, este deschis zilnic în intervalul orar 8:00 – 20:00.
Persoanele programate prin intermediul platformei RoVaccinare și care au locuri rezervate conform planificării au prioritate la vaccinare. În funcție de capacitatea de vaccinare a centrului și de disponibilitatea dozelor de vaccin, persoanele cu vârsta de peste 60 de ani au prioritate la dozele disponibile, fiind urmate de populația generală (persoanele cu vârsta sub 60 de ani).
Potrivit recomandărilor Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), persoanele cu vârsta sub 60 de ani se pot prezenta, fără programare, la centrul de vaccinare, după ora 14:00. Dacă faceți, însă, parte din această categorie de populație, pentru a vă vaccina fără programare pe platforma electronică, trebuie să sunați înainte la Centrul de vaccinare din Glina, la numărul de telefon: 0755.099.946.