Primăria Comunei Glina continuă programul de cadastrare sistematică GRATUITĂ.

Primăria Comunei Glina continuă programul de cadastrare sistematică GRATUITĂ. De această dată, lucrările de cadastrare și intabulare se vor derula pentru următoarele proprietăți:
• Str. Independenței. numerele impare, începând cu nr.33 până la capăt de stradă;
• Str.Gării, numerele pare, de la nr. 2 la nr. 24;
• Str. Marginei, începând cu nr. 26 până la capăt de stradă;
• Str. Marginei, de la nr. 55 până la capăt de stradă.
Proprietarii acestor imobile sunt așteptați la Serviciul Cadastru – Primăria Comunei Glina, în fiecare marți și joi, între orele 10.00 – 15.00, cu copii ale actelor de propietate (exemplu: titlul de proprietate, certificat de moștenitor, contract de vânzare-cumpîrare, cadastrul si intabularea, etc) și copia actului de identitate. Mai multe detalii, la nr. de telefon 0766.353.465 (inginer Istrate Sabin) sau la adresa de email sabin.istrate@gmail.com.
Înregistrarea imobilelor în Registrul Unic Cadastral din România, rezolvă situații delicate care pot duce la litigii, permite eliberarea certificatelor de moștenitor fără costuri pentru cetățeni, dar aduce și o economie considerabilă bugetului fiecărei familii.
În plus, aduce beneficii și la nivel de comunitate. Autoritățile locale vor știi foarte clar care sunt limitele domeniului public și pot realiza mai rapid lucrări de infrastructură rutieră și edilitară, ceea ce înseamnă, în cele din urmă, dezvoltare mai rapidă a localității.