Plata taxelor și impozitelor locale online

Proprietarii de imobile, terenuri sau autovehicule din comuna Glina, dar și firmele care își au sediul în localitatea noastră își pot achita taxele și impozitele locale online, fără să piardă timpul la cozi în fața ghișeelor.

Vă recomandăm tuturor să folosiți această modalitate de plată extrem de simplă, mai ales în această perioadă în care ne confruntăm cu pandemia de coronavirus și trebuie să fim în continuare atenți la sănătatea noastră și a celor dragi.

Primăria Comunei Glina a dedicat anului 2021 DIGITALIZĂRII și a făcut pași importanți pentru a deveni una dintre puținele administrații locale complet digitalizate, transparente și debirocratizate. Astfel:

‼ Persoanele fizice pot achita până la 31 martie 2021, cu o reducere de 10%, taxele și impozitele datorate bugetului local pentru anul trecut. Atât firmele, cât și cetățenii comunei Glina pot face aceste plăți accesând platforma ghiseul.ro. Datele de acces pe acest portal sunt obținute printr-o solicitare transmisă pe ghiseul.ro sau Primăriei Comunei Glina (la ghișeu).

‼ Pentru obținerea unor documente (ex.: eliberarea unui certificat de urbanism, scoaterea din evidenta a unui mijloc de transport) sau pentru transmiterea unor cereri către Primăria Comunei Glina, persoanele fizice sau juridice pot folosi platforma eConfirmare.ro.

‼ Prin eConfirmare.ro, 82 de cereri și sesizări ale dumneavoastră pot fi depuse online și vor fi soluționate mai rapid decât în situația în care vă adresați funcționarilor primăriei la ghișeu.

Așadar, alegeți să achitați taxele și impozitele, să transmiteți cereri sau sesizări și să obțineți documentele de care aveți nevoie ONLINE!